Kinderen werven

Binnen de gym- of dansvereniging wil je natuurlijk zorgen dat zo veel mogelijk kinderen weten wanneer de vereniging op Zomerkamp gaat. Maar ook als je alleen je zoon of dochter inschrijft, is het een leuk idee om meer kinderen uit de buurt en vriendjes en vriendinnetjes mee te vragen. 

Om je hierbij te helpen hebben we een heleboel promotiemateriaal ontwikkeld dat je gewoon van de site kan downloaden en geheel vrij mag aanpassen en gebruiken. De posters kun je ophangen in de zaal, de flyers kun je uitdelen aan de kinderen in de les, of verspreiden in de buurt.

Hieronder nog meer tips die je kunnen helpen bij het werven van kinderen voor de Zomerkampen:

o Informatiebrief uitdelen / promotie op social media
o Promotiemateriaal hieronder printen en uitdelen / ophangen
o Eventueel informatiemiddag/avond houden
o Opgave regelen (incl. mailadres deelnemers) + betaling annuleringskosten
o Vergeet niet ook leiding te benaderen


 Wat? Gebruik Download
Klik hier
 Flyer 2018 Deel de flyer uit aan zoveel mogelijk kinderen. Ook als poster is dit plaatje heel geschikt! Op de achterkant van deze flyer vind je de weekindeling van 2018! Promo-video Gebruik onze promo-video op je evenement om aan alle kinderen en publiek te laten zien hoe leuk de KNGU Zomerkampen zijn! Hij is ook te vinden op Youtube, waar je hem kunt delen en bekijken! 


Thema tekening 2018 Hier is onze thema tekening voor 2018!
 Gympie bureaublad Nu kun je thuis, net als op alle computers op Zomerkamp, altijd begroet worden door de lieve Gympie op het bureaublad van je computer. Download de afbeelding en stel hem via je configuratiescherm in als bureaublad.Sticker Wil je deze sticker uitdelen op je vereniging? Vraag dan een stapeltje aan via promotie@zoka.nl. Maar dit leuke plaatje uitprinten kan natuurlijk ook! 

Poster Deze poster kun je uitprinten en ophangen in de Gymzaal of Danszaal. In het witte vlak is ruimte om als vereniging je eigen contactpersoon of inschrijfwijze te vermelden. 


Poster-Dans Deze poster kun je uitprinten en ophangen in de danszaal. Maak alle danser van de vereniging enthousiast om mee te gaan op danskamp!

 
Info boekje ouders In de boekje staat alle informatie voor ouders handig bij elkaar. Je kunt hem als ouder hier zelf lezen. Als vereniging kun je dit boekje aan de ouders mailen, of uitprinten en uitdelen.  Klik hier
Info boekje leiding In dit boekje staat alle informatie die (nieuwe) leiding moet weten. Als leiding kun je hem hier zelf lezen. Als vereniging kun je hem aan je leiding mailen, of uitprinten en uitdelen.  Klik hier
Info boekje contactpersoon In dit boekje staat alles wat contactpersonen moeten weten over onder andere de inschrijfprocedure.  Klik hier