Kinderen inschrijven

Om een of meer kinderen in te schrijven voor een week Zomerkamp volg je onderstaand stappenplan.

 • Ga naar http://inschrijven.zoka.nl 
  Kies voor stap 1 en vul hier je eigen gegevens in, de week waarvoor je wilt inschrijven en het aantal deelnemers dat je wilt aanmelden. Binnen enkele dagen krijg je een reserveringsnummer, loginnaam en wachtwoord van ons. Mocht je in meerdere weken willen inschrijven, dien je het formulier meerdere keren in te vullen.
 • Let op: Pas nadat je van ons je reserveringsnummer hebt gekregen is je reservering definitief en ben je er zeker van dat de plaatsen die je geboekt hebt ook beschikbaar zijn. 


Wachtwoord en Login ontvangen?

 • Log in op http://inschrijven.zoka.nl onder stap 2 en controleer of je reservering klopt. Mocht het niet kloppen, neem dan contact op met inschrijvingen@zoka.nl.
 • Schrijf je alleen je eigen kind(eren) in? Doorloop dan alleen stap 3, je voert dan gelijk alle gegevens zelf in.
 • Schrijf je kinderen van andere ouders in? Ga naar stap 2, vervolgens naar ‘gebruikers beheren’.
 • Maak voor elke ouder/verzorger van je deelnemers een loginnaam en wachtwoord aan.
  Ga terug naar ‘hoofdpagina’. Hier koppel je de ouders aan de juiste leeftijdsgroep en het juiste geslacht.
 • Verstuur per deelnemer het reserveringsnummer, de loginnaam en het wachtwoord naar de ouders/verzorgers van de deelnemers. Let op: Om de privacy te waarborgen is het belangrijk dat je niet naar alle ouders/verzorgers alle inlognamen en wachtwoorden stuurt.
 • De ouders/verzorgers loggen in met het reserveringsnummer en hun eigen inlognaam en wachtwoord. Hier vullen zij alle gegevens in. Op jouw eigen pagina kun je zien wie de gegevens al heeft ingevoerd. Zorg ervoor dat alle gegevens uiterlijk vier weken voor aanvang van de kampweek zijn ingevuld.
 • Als ouders/verzorgers gegevens van hun kind willen wijzigen, moeten ze dat aan jou doorgeven. Jij kunt als contactpersoon wijzigingen aanbrengen in de deelnemersgegevens.

 

* Kinderen die worden ingeschreven voor een week Zomerkamp worden bij voorkeur vergezeld van leiding. Leiding moet 18 jaar of ouder zijn (voor de mika's streven we naar 21 jaar en ouder) en het leuk vinden om de kinderen te begeleiden bij een week kamp. Het aantal leiding dat je als groep of vereniging nodig hebt is als volgt: Per 4 sjoka’s, 1 leiding. Bij alle andere leeftijdsgroepen heb je per 8 deelnemers 1 leiding nodig. Behalve als je Ouka’s inschrijft voor ‘Zomerkamp’ of ‘Danskamp’. Voor deze deelnemers hoef je geen leiding te regelen. Het aantal leiding dat je nodig hebt moet je naar boven afronden.

 

Als je geen leiding kunt vinden bij je vereniging of in de buurt kun je op de site www.zoka.nl een oproepje plaatsen bij ‘leiding gevraagd’ onder het kopje ‘Staf en leiding’. Als het hier ook niet lukt, regelt Zomerkamp de leiding voor jouw kinderen. Je betaalt dan een leidingbijdrage van 20,- euro per deelnemer. Zorg dat ook de leiding goed geïnformeerd is voor ze een week op kamp komen. Mail ze het leidingboekje en verwijs ze naar de site voor meer informatie.

 

Op de zondag bij aanvang van de week;
- Controleer of alle deelnemers en leiding aanwezig zijn op het terrein
- Is dit het geval? Meld je bij de admi, met je rekening
- Samen met de admi controleer je de rekening. Klopt het niet, dan krijg je wellicht geld terug of moet je bijbetalen. Een factuur laten sturen kan dan ook.
- Ben je zelf niet aanwezig op de zondag? Laat één van de ouders of de leiding deze taak op zich nemen.

 

** Annuleren van gereserveerde plaatsen kan tot uiterlijk vier weken voor aanvang van de kampweek. De annuleringskosten hiervoor bedragen € 20,- per deelnemer, € 10,- voor sjoka’s. Bij annuleren korter dan vier weken voor aanvang van de kampweek is het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

 

*** Wijzigingen van reserveringen kunnen via je persoonlijke pagina worden doorgegeven, door te klikken op 'reservering aanpassen'.  Extra plekken reserveren kan alleen als er nog plaatsen beschikbaar zijn en deze plekken zijn pas definitief na een bevestiging. 

 

**** De factuur ontvang je ongeveer drie weken voor aanvang van de kampweek.