Het laatste nieuws lees je hier!

RSS
maandag, 18 september 2017

Weekindeling 2018 is bekend!

Terwijl we nog aan het nagenieten zijn van een heerlijke zomer, hebben we ook alvast de weekindeling voor 2018 bepaald!!! De inschrijvingen starten zoals gewoonlijk op 1 januari.

zondag, 02 juli 2017

Informatie voor vertrek

De start van onze Zomerkampen staat voor de deur. Om goed voorbereid te zijn qua inpakken, aankomst en verloop van de week hebben wij zoveel mogelijk informatie gebundeld. Check deze link en/of lees het speciale boekje dat we voor ouders geschreven hebben.

maandag, 05 juni 2017

Stafweekend 2017

Omdat we graag zoveel mogelijk stafleden ontvangen, zijn al onze stafleden van de afgelopen twee jaar én van komende zomer allemaal van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse stafweekend. 

Op 24 & 25 juni ben je welkom op het kampterrein in Beekbergen. Dus óók als je je (nog) niet aangemeld hebt voor komende zomer, maar als staflid de Zomerkampen wel een warm hart toedraagt en zin hebt om iedereen weer eens te zien.
donderdag, 01 juni 2017

NK 2017 - FANTASTIC GYMNASTICS

Zie de beste gym-, turn-, spring- en danssporters van Nederland in actie, ontdek de diversiteit van deze sporten en ervaar het zelf op het Beweegplein in dé sporttempel van Nederland: Ahoy in Rotterdam!

Wij zijn er uiteraard ook weer bij en staan op het Beweegplein met een schminkhoek en flyers. En Gympie ontbreekt natuurlijk ook niet!!!

zaterdag, 18 maart 2017

Kom kennismaken op onze Open Dag op 8 april!!!

Op onze Open Dag zijn ouders, kinderen, staf en leiding van harte welkom om kennis te maken met de Zomerkampen. Alvast even een kijkje nemen op het terrein waar je komende zomer een week zult genieten. Ook als je nog niet helemaal zeker weet of je op kamp zal gaan, dan ben je welkom.

Het thema van de Open Dag van dit jaar is Carnaval!!! Duik je verkleedkist dus alvast maar in!

1
2 3 ... 5