Het laatste nieuws lees je hier!

RSS
dinsdag, 14 november 2017

UNIEKE ACTIE: Jubileumjasje

Wie wat te vieren heeft, die pakt uit!!! Speciaal voor ons 60-jarig jubileum hebben wij een uniek jasje aan onze collectie toegevoegd.

Bestel jouw softshell, dan loop je er van de zomer extra feestelijk bij!!! 

In 2018 bestaan de KNGU Zomerkampen 60 jaar en dat vieren we groots! Onder andere door een gaaf softshell jasje aan te bieden voor onze trouwe achterban. Dit is een eenmalige actie, dus wil jij na een gezellige avond bij het kampvuur lekker warm over de heuvel lopen of een fijn jasje in de turnzaal aan hebben, maak dan gebruik van dit unieke aanbod.


zaterdag, 04 november 2017

Prijzen 2018

De prijzen van 2018 blijven, voor leden van de KNGU, gelijk aan die van afgelopen jaar. Dit is niet het geval voor niet-leden van de KNGU. De prijzen vind je hier

maandag, 18 september 2017

Weekindeling 2018 is bekend!

Terwijl we nog aan het nagenieten zijn van een heerlijke zomer, hebben we ook alvast de weekindeling voor 2018 bepaald!!! De inschrijvingen starten zoals gewoonlijk op 1 januari.

zondag, 02 juli 2017

Informatie voor vertrek

De start van onze Zomerkampen staat voor de deur. Om goed voorbereid te zijn qua inpakken, aankomst en verloop van de week hebben wij zoveel mogelijk informatie gebundeld. Check deze link en/of lees het speciale boekje dat we voor ouders geschreven hebben.

maandag, 05 juni 2017

Stafweekend 2017

Omdat we graag zoveel mogelijk stafleden ontvangen, zijn al onze stafleden van de afgelopen twee jaar én van komende zomer allemaal van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse stafweekend. 

Op 24 & 25 juni ben je welkom op het kampterrein in Beekbergen. Dus óók als je je (nog) niet aangemeld hebt voor komende zomer, maar als staflid de Zomerkampen wel een warm hart toedraagt en zin hebt om iedereen weer eens te zien.
1
2 3 ... 6