Betaalbaar & toegankelijk

Prijzen

Het valt je misschien op dat de prijzen voor deelname aan SummerMoves Zomerkampen relatief laag zijn. Wij kiezen er bewust voor om de prijzen laag te houden. Natuurlijk komt dat voor een groot deel omdat we elk jaar kunnen rekenen op een enorme hoeveelheid enthousiaste vrijwilligers.

 2024 Prijzen
Basisprijs Sjoka (halve week) € 140,00
Basisprijs Joka (hele week) € 280,00
Basisprijs Tika | Mika | Ouka (hele week) € 295,00
Toeslag Gym | Dans | Freerun €   40,00

 

Betaling 

De betaling van het kampgeld verloopt via iDEAL direct na het invoeren van de gegevens van de deelnemer(s) door de ouders/verzorgers. De betaling gaat rechtstreeks naar Stichting ZOKA. Deze stap kom je vanzelf tegen aan het einde van de invoerprocedure.

Standaard wordt bij inschrijving € 20,- per deelnemer bij de ouders/verzorgers in rekening gebracht, deze krijgt de hoofdboeker terug bij voldoende ingeschreven leiding via de club. Deze bijdrage geldt niet voor Ouka's die op Zomerkamp of Danskamp gaan. De hoofdboeker draagt na de kampweek zorg dat het terugbetaalde bedrag evenredig verdeeld wordt onder de ouders/verzorgers. 
 
De annuleringskosten bedragen minimaal € 20,- per deelnemer, € 10,- voor Sjoka’s. Wanneer er geannuleerd wordt tussen acht en vier weken voor aanvang van de kampweek, wordt er 50% van het deelnemersgeld in rekening gebracht. Bij annulering korter dan vier weken voor aanvang van de kampweek is het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

Niet is te gek!