Ja, ik wil!

Hoe kan ik
meedoen?

Schrijf kind(eren) in voor een geweldige zomer

Deelnemers inschrijven loopt altijd via een hoofdboeker. Een hoofdboeker is iemand van de gym-, dans- of freerunvereniging óf een ouder/verzorger die de reservering plaatst. Het contact de reservering verloopt altijd via de hoofdboeker en (indien bekend) onder vermelding van het reserveringsnummer.

Samen in de tent?

Handig om te weten is dat, als kinderen bij elkaar in de tent willen, zij via dezelfde hoofboeker, dus onder hetzelfde reserveringsnummer, ingeschreven moeten worden. Op die manier is gegarandeerd dat zij samen ingedeeld worden.

Tip: Zijn er veel "losse" kinderen die bij elkaar in de tent willen, beslis dan onderling welke ouder deze kinderen samen inschrijft en dus hoofdboeker wordt.

Hoofdboeker

Degene die plaatsen voor deelnemers en leiding reserveert is de hoofdboeker. Het inschrijven werkt voor zowel ouders als verenigingen bijna hetzelfde. Het enige verschil is dat bij de hoofdboeking via de vereniging de e-mailadressen van de ouders, van de in te schrijven kinderen moeten worden ingevuld. Deze ouders krijgen een automatisch gegenereerde e-mail vanuit het inschrijfsysteem met inloggegevens. Daarna maken de ouders zelf een account aan op mijn.zoka.nl. Hier voeren ze de gegevens van hun eigen kind of kinderen in. Let op: De inschrijving is pas compleet wanneer de ouders de betaling (eenvoudig via iDEAL te doen in het inschrijfsysteem) afgerond hebben.

Als je als ouder alleen je eigen kind(eren) inschrijft, dan kun je na het ontvangen van de bevestiging direct de gegevens van je kind(eren) invoeren en hoef je geen account als ouder aan te maken.

SuMo13

Overige informatie

De hoofdboeker ontvangt na enkele dagen een reserveringsnummer. Pas dan is de reservering definitief en weet je zeker dat de plaatsen die je hebt aangevraagd bij de reservering ook daadwerkelijk voor jou zijn. Als er iets niet klopt met je boeking, of je wilt wat wijzigen, vermeld dat altijd dit nummer.

 

Belangrijke documenten

Wanneer je je zoon of dochter inschrijft, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en houden ons aan de wet en regelgeving zoals vastgesteld in onze Privacyverklaring (AVG). 

Heb je na het doorlezen van het stappenplan nog vragen, of heb je hulp nodig, neem dan gerust contact op via inschrijvingen@zoka.nl

2017 Week 1 010
Niet is te gek!