De leukste week van de zomer

ook voor
stafleden

Vanuit de organisatie verzorgen wij de aanwezigheid van stafleden. We hebben diverse staffuncties. Als recreatie-staflid ben je verantwoordelijk voor het "dorp". Zij zorgen voor de algemene planning van de week en de organisatie van het programma. Daarnaast is er sportstaf voor de danslessen, freerun- en gymtrainingen. 

Ook hebben we non-recreatiestaf. Zij zorgen voor het rondbrengen van het eten, aanmaken van kampvuur, het maken van foto's, telefoontjes aannemen, snoepjes verkopen en niet te vergeten, dat er pleisters geplakt worden en dat er in de gaten gehouden wordt, dat alle pufjes en pilletjes netjes ingenomen worden. 

Stafleden zijn vaak eerst leiding geweest, zodat zij alvast weten hoe het er bij ons op kamp ongeveer aan toe gaat. 

Kennismaken

Ben je nieuw als staflid, dan willen we altijd eerst met je kennismaken. Dit kan eventueel telefonisch, maar we ontmoeten je graag vooraf op het kampterrein in Beekbergen. Dan kun je ook kennismaken met andere vrijwilligers. Vanaf april is er in aanloop naar de zomer maandelijks een klusweekend op het kampterrein. Je bent van harte welkom. Mail voor kennismaking en opgave naar staf@zoka.nl.

Voor een aantal weken zoeken wij nog stafleden. Heb je tijd over in de zomervakantie en wil je een (extra) weekje in Beekbergen zijn? Check dan de vacatures en mail naar staf@zoka.nl!

Stafvacatures #ZOKA2024

Voor komende zomer hebben we nog een aantal stafvacatures:

Week 1: Foto 1x
Week 2: Compleet!
Week 3: Gymstaf 2x
Week 5: Compleet! 
Week 6: Compleet!

Niet is te gek!