Gratis geld voor zoka

Koop via
SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan SummerMoves Zomerkampen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Doe een online aankoop bij HEMA of Bol.com en wij ontvangen hiervoor geld in de clubkas. Ook andere grote webwinkels als Coolblue, Thuisbezorgd, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar SummerMoves Zomerkampen. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je SummerMoves Zomerkampen ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SummerMoves Zomerkampen. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Van deze commissie stort SponsorKliks 75% op de bankrekening van Stichting ZOKA waar SummerMoves Zomerkampen onder valt.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval profiteren wij hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch wij weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor ons is bedoeld.

Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert ons helaas niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van SummerMoves Zomerkampen!!!

Bestel je vaak met je telefoon op tablet, download dan de app
De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je Stichting ZOKA (SummerMoves Zomerkampen) en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app, dan is de vereniging die je wilt sponsoren (wij dus) bekend. Via het menu kan je bij " berichten instellingen" aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

NB: Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Sponsorkliks
Niet is te gek!