Wat doe ik als hoofdboeker?

Alles voor de club
of het groepje!

Als je hoofdboeker bent namens een vereniging of groepje kinderen

 1. Ga naar mijn.zoka.nl
 2. Kies "plaatsen reserveren" links bovenin op de pagina.
 3. Vul je eigen gegevens in, de week waarvoor je wil reserveren en het aantal deelnemers (en eventueel leiding) dat je wil aanmelden.
 4. Binnen enkele dagen ontvang je je reserveringsnummer en inloggegevens.
 5. Vanaf dit moment zijn onze voorwaarden van toepassing. 

  Tip: 
  Tot acht weken voor aanvang van de week zijn de annuleringskosten 20 euro per deelnemer. Vraag dit bedrag voorafgaand aan het plaatsen van de reservering alvast aan de ouders/verzorgers, om te voorkomen dat je hiervoor als hoofdboeker zelf moet opdraaien. Zodra je in jouw reserveringspagina ziet dat de ouders de deelnemerskosten aan de zomerkampen hebben betaald, dan kun je deze 20 euro terugbetalen.

  Let op:
  Reserveringen worden door de inschrijfcommissie verwerkt op volgorde van binnenkomst. Mocht je in meerdere weken willen inschrijven, vul dan het formulier meerdere keren in. Pas nadat je van ons je reserveringsnummer hebt gekregen, is je reservering definitief en ben je er zeker van dat de plaatsen die je wil reserveren ook beschikbaar zijn. 

  Inloggegevens ontvangen? Log in op mijn.zoka.nl en controleer of je reservering klopt. Mocht er iets niet kloppen, neem dan contact op met de inschrijfcommissie via inschrijvingen@zoka.nl. Vermeld bij correspondentie altijd je reserveringsnummer.
 6. Vul je op jouw eigen gedeelte van mijn.zoka.nl de e-mailadressen van de betreffende ouders/verzorgers in.
 7. Dit doe je ook voor eventuele leiding die je inschrijft. Voor hen gebruik je hun eigen mailadres.
 8. Klik op het envelopje. Er wordt dan automatisch een e-mail vanuit ons systeem gegenereerd die naar de ouders/verzorgers wordt gestuurd.
 9. Met de aanmeldlink uit de mail maken ouders/verzorgers vervolgens eerst zelf een account aan op mijn.zoka.nl en voeren daarna pas alle benodigde gegevens van hun eigen kind in. Aan het einde van dit proces kom je uit bij de iDeal-betaling. 
  Let op: De inschrijving is pas compleet wanneer de betaling afgerond is.
 10. Leiding hoeft alleen zijn of haar eigen gegevens in te voeren via de aanmeldlink.
 11. Op jouw persoonlijke pagina als hoofdboeker in mijn.zoka.nl kun je zien welke gegevens en betalingen compleet zijn.
 12. Als je na je eerste reservering extra plaatsen wil reserveren, dan kun je dit makkelijk zelf doen op jouw persoonlijke pagina bij de drie streepjes links bovenin onder de knop "extra plaatsen aanvragen".
 13. Annuleren kan via het kruisje achteraan de regel van de gereserveerde plaats.   

Let op: Vier weken voor aanvang van het kamp hebben we de complete gegevenslijsten nodig omdat vanaf dat moment de kampleider de tentindelingen, sportroosters en overige planningen moet gaan maken. 

Samen in de tent?

Handig om te weten is dat, als kinderen bij elkaar in de tent willen, zij onder hetzelfde reserveringsnummer ingeschreven moeten worden. Op die manier is gegarandeerd dat zij samen ingedeeld worden.

Tip: Zijn er veel "losse" kinderen die bij elkaar in de tent willen, beslis dan onderling welke ouder deze kinderen samen inschrijft.

SuMo13

Belangrijke documenten

Wanneer je je zoon of dochter inschrijft, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en houden ons aan de wet en regelgeving zoals vastgesteld in onze Privacyverklaring (AVG). 

Heb je na het doorlezen van het stappenplan nog vragen, of heb je hulp nodig, neem dan gerust contact op via inschrijvingen@zoka.nl

Niet is te gek!