Wat doe ik als hoofdboeker?

Eigen kind(eren)
inschrijven

Als je hoofdboeker bent voor je eigen kind(eren)

 1. Ga naar mijn.zoka.nl
 2. Kies "plaatsen reserveren" links bovenin op de pagina.
 3. Vul je eigen gegevens in, de week waarvoor je wil reserveren en het aantal deelnemers (en eventueel leiding) dat je wil aanmelden.
 4. Binnen enkele dagen ontvang je je reserveringsnummer en inloggegevens. Controleer of je reservering klopt.
 5. Vanaf dit moment zijn onze voorwaarden van toepassing.
 6. Log in met je inloggegevens op mijn.zoka.nl.
 7. Ga naar het menu (3 streepjes linksboven).
 8. Ga vervolgens naar "mijn reservering".
 9. Daar zie je jouw reservering staan en schuif je de balk opzij. Klik op het pennetje.
 10. Nu kun je de gegevens van je zoon/dochter invullen en vervolgens de betaling in orde maken via iDeal.
 11. Als je de leidingbijdrage van 20 euro per deelnemer wil voorkomen, zorg dan dat je ook leiding inschrijft. Hiervoor hebben wij het leidingprikbord.

Komen er later kinderen bij, zoals voorbeeld buurjongens of nichtjes, dat kan natuurlijk. Jouw reservering blijft gewoon staan en op jouw persoonlijke pagina vraag je dan extra plaatsen aan. Check voor het verdere verloop de procedure voor reserveren voor groepjes

Let op:
Reserveringen worden door de inschrijfcommissie verwerkt op volgorde van binnenkomst. Mocht je in meerdere weken willen inschrijven, vul dan het formulier meerdere keren in. Pas nadat je van ons je reserveringsnummer hebt gekregen, is je reservering definitief en ben je er zeker van dat de plaatsen die je wil reserveren ook beschikbaar zijn. 

Samen in de tent?
Handig om te weten is dat, als kinderen bij elkaar in de tent willen, zij onder hetzelfde reserveringsnummer ingeschreven moeten worden. Op die manier is gegarandeerd dat zij samen ingedeeld worden.

Tip: Zijn er veel "losse" kinderen die bij elkaar in de tent willen, beslis dan onderling welke ouder deze kinderen samen inschrijft.

SuMo13

Belangrijke documenten

Wanneer je je zoon of dochter inschrijft, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

We gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en houden ons aan de wet en regelgeving zoals vastgesteld in onze Privacyverklaring (AVG). 

Heb je na het doorlezen van het stappenplan nog vragen, of heb je hulp nodig, neem dan gerust contact op via inschrijvingen@zoka.nl

Niet is te gek!