Veelzijdig!

Kampen
overzicht

De SummerMoves Zomerkampweek meemaken is natuurlijk al geweldig. Wil je een extra vette ervaring en een week verdiepen in jouw sport, hobby of iets nieuws leren? Dan bieden we de mogelijkheid om je in te schrijven voor een aanvullend programma tijdens een aantal geselecteerde kampweken.

 

Zomerkamp: Zwemmen, Zot, Zomer!

Tijdens de SummerMoves Zomerkampen beleef jij de leukste week van de zomer. Je gaat op kamp met kinderen van je eigen leeftijd. Je bent actief, veel buiten en doet allerlei sporten en spellen. Je hoeft zeker niet op een sport te zitten om SummerMoves zomerkamp cool te vinden. Iedereen kan mee.

Op avontuur

Bij SummerMoves zomerkamp maak je samen een groots avontuur mee. Gezellig met je tentgenoten slapen en keten in een grote tent. Voor elke leeftijdsgroep een gaaf programma. Er zijn de hele dag buitenactiviteiten: smokkelspellen, speurtochten, zwemmen, liedjes zingen bij het kampvuur. Daarnaast kan er gegymd, gedanst of aan freerunning gedaan worden.

Wat ga je doen tijdens een SummerMoves week?

Je wil natuurlijk meteen weten wie er allemaal in dorp zitten dus we beginnen met leuke kennismakingsspellen. Zo leer je snel je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Overdag doen we verschillende spellen buiten en in het bos. Bijvoorbeeld levend kwartet of een smokkelspel. Tijdens het kamp spelen we ook graag met water en er wordt natuurlijk veel gedanst, geknutseld en gezongen. We gaan een dag met alle kinderen naar het zwembad en er is een discoavond.

Extra programma?

Ben je al 8 of ouder en helemaal gek op dansen, gymmen of freerunning dan heb je mazzel. Voor jou organiseren we een extra programma tijdens de SummerMoves kampweken. Lees er hieronder meer over. 

Inschrijven

zomerkamp

Gymkamp: Gek, Gaaf, Gym!

Gymkamp is een extra programma waar je je voor opgeeft bij inschrijving van een SummerMoves zomerkamp. Naast alle leuke en reguliere zomerkampactiviteiten besteed jij een aantal uur per dag aan het trainen in de volledig ingerichte turnhal. Deze trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en extra begeleiders die voor jou op elk niveau een uitdagend en creatief gymprogramma in elkaar zetten.

Wat kan je in een gymweek verwachten?

De turnhal heeft veel officiële dames- en herentoestellen. Verder ligt er een luchttumbling, is er een airvlak, staan er diverse trampolines en is er veel extra materiaal aanwezig om meerdere stations te creëren. Zo kunnen uitdagende en moeilijke elementen op een veilige manier geoefend worden en ben je lekker vaak aan de beurt. Gymkampers trainen 8 tot 10 uur per week.

Voor wie is Gymkamp geschikt? 

Voor deelnemers van 8 t/m 18 jaar (Joka t/m Ouka) bieden we Gymkamp aan. Of je nou recreant bent, in de selectie turnt of aan trampolinespringen doet, het maakt niet uit welke gymdiscipline je beoefent; een gymweek op kamp is voor iedereen leuk! Je beleeft plezier in de zaal door tijdens de trainingen aan je nieuwe oefening te werken of juist je oefening nog beter te maken en nieuwe elementen toe te voegen. Vanaf de leeftijd van 8 jaar kun je je aanmelden voor Gymkamp.

Inschrijven

SummerMoves vlog Check de video

thumbnail image1 2

Danskamp: Dol, Durven, Dans!

Kun jij niet stil staan als je muziek hoort? En dans jij het liefste altijd en overal? En baal je ervan dat er in de zomer geen danslessen zijn? Of lijkt het je leuk om eindelijk eens goed te leren dansen? Geef je dan, bij inschrijving van SummerMoves zomerkamp, op voor het Danskamp. Naast alle leuke en reguliere zomerkampactiviteiten dans jij bijna elke dag een aantal uur.

Wat kan je in een dansweek verwachten?

Er is een danszaal met een mooie spiegelwand en een fijne vloer. Tijdens de danslessen is er aandacht voor de ontwikkeling van je dansmoves en natuurlijk is ook volop ruimte voor lol. Plezier in dans staat voorop, daarom worden de lessen ook met veel enthousiasme gegeven door ervaren en professionele dansdocenten. Aan het einde van de week is er een spetterend optreden waar jij je danskunsten laat zien aan al je kampgenoten. Kijk voor een aantal dansfilmpjes op ons YouTube-kanaal.

Voor wie is Danskamp geschikt?

Voor deelnemers van 8 t/m 18 jaar (Joka t/m Ouka) bieden we Danskamp aan. Er is voor ieder wat wils, van beginners tot vergevorderde dansers. De choreo’s voor de verschillende dansstijlen zijn hip and happening en worden op gave muziek gemaakt. Grote kans dat je dansstijlen leert, die je nog niet eerder hebt gedaan!

Inschrijven

dans

Freerunkamp: Fun, Feest, Free!

Het woord zegt het al: Vrij rennen. Alles mag en kan. Je vliegt over obstakels. De kick van deze ervaring zal je niet snel vergeten. Wat een plezier en energie! Je wil al snel meer. En dat geven we je! In uitdagende en veilige sfeer met spannende nieuwe oefeningen. Naast alle leuke en reguliere zomerkampactiviteiten ga jij een aantal uur per dag trainen met gediplomeerde freeruntrainers. Alles komt langs in die training: speed, acrobatiek, fysieke uitdaging, mentale beheersing en controle.

Wat kun je verwachten van Freerunkamp?

Op Freerunkamp gaan we werken aan de coolste jumps en indrukwekkende bewegingstechnieken. Freerunning is een sport waarin je snel resultaat behaalt. Naast de standaard turntoestellen, maken we ook gebruik van vault-boxes en precision-blocks die speciaal voor freerunning ontwikkeld zijn.

Voor wie is Freerunkamp?

Voor deelnemers van 8 t/m 18 jaar (Joka t/m Ouka) bieden we Freerunkamp aan. Deelnemers van alle niveaus ontmoeten elkaar en komen samen om te trainen en plezier te maken.

Inschrijven

freerun

Rope skipkamp: Razendsnel, Ronddraaiend, Rocking!

Lekker springend de zomer door?! Kom bij ons op Rope skipkamp! Dan ga je naast alle supergave Zomerkamp-spellen ook aan de slag met de sport Rope skipping. Dit is een vorm van touwspringen waarbij je trucjes uitvoert tijdens het touwspringen. Een nieuwere sport die steeds populairder wordt over de hele wereld. Rope skipping combineert behendigheid, coördinatie en teamwork en is zowel leuk als uitdagend voor deelnemers van alle leeftijden. Het wordt vaak beoefend in teamverband, met indrukwekkende groepsroutines en individuele prestaties.

Wat kun je verwachten van Rope skipkamp?

Naast alle leuke en reguliere zomerkampactiviteiten worden er gedurende een dagdeel rope skiplessen gegeven. Deze trainingen worden gegeven door trainers met een flinke dosis rope skipervaring die een uitdagend en creatief programma kunnen bieden. 

Voor wie is Rope skipkamp geschikt?

Voor deelnemers van 8 t/m 18 jaar (Joka t/m Ouka) bieden we Rope skipkamp aan. Of je nou een beginner bent, recreant bent of al langer traint; een rope skipweek op kamp is voor iedereen leuk! Je beleeft plezier door tijdens de trainingen aan je nieuwe oefening te werken of juist je oefening nog beter te maken en nog meer elementen toe te voegen! Vanaf de leeftijd van 8 jaar kun je je aanmelden voor Rope skipkamp.

nacht
Niet is te gek!