Aangeboden & Gezocht

De leukste week van de zomer voor alle kinderen van 6 t/m 18 jaar. Daar kan jij aan meewerken en deel van uitmaken. Ook als je geen lid bent van een gym-, dans- of freerun vereniging. Iedereen is welkom. Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je mee als leiding (begeleider van kinderen tot 15 jaar). Grote kans dat dit ook jouw leukste week van de zomer wordt.

Plaats hier je oproep als je je als leiding aanbiedt of als je leiding zoekt. Voor meerdere weken op zoek? Maak dat een oproepje per week. 

Bekijk ook eens onze stafvacatures!

Plaats bericht

Prikbord

Aangeboden
Gevraagd
Week 3

Tentleider tikadorp week 3

Hoi allemaal,

Mijn naam is Rosanne Koeman, ik ben 19 jaar oud. En ik zou graag leiding willen worden van een Tika tent voor week 3 deze zomer.

Ik werk bij een bureau voor visagisten genaamd ColorCrew, hier zit ik de hele dag achter de computer maar kan ook heel erg genieten van gek doen en drukte.

Vanaf mijn 10e tot 16e ben ik zelf ook op zomerkamp geweest via mijn destijdse turn club HG&TC. Ik ben hier altijd met mega veel plezier heen gegaan en het lijkt mij super leuk om er voor te zorgen dat de Tika’s net zo’n leuke tijd beleven als ik heb gehad.

Ik kijk er mega erg naar uit en hoop een leuke tent te vinden.

Groet,
Rosanne

Vereniging

Contactpersoon Rosanne Koeman

Aantal 1

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

Joka/tika leiding week 5 aangeboden

Hoi, wij zijn Lynke (19) en Isabeau (19) en wij zijn op zoek naar een leuke joka of tika tent om te begeleiden. Wij zijn zelf meerdere keren op kamp geweest en we vinden het leuk om dit nu voort te zetten als leiding. We hopen hierbij de kinderen een geweldige week te geven die ze nooit meer zullen vergeten.

Op dit moment hebben we allebei een tussenjaar waarin we aan het werk zijn. Isabeau is veel aan het oppassen en Lynke werkt in de schoonmaak en geeft bijlessen in de exacte vakken. Daarnaast is Isabeau een enthousiast volleybalster en is Lynke actief bij de zwemvereniging. We zouden onszelf omschrijven als enthousiast, zorgzaam en spontaan.

Mocht je nog een leiding zoeken voor week 5 denk dan aan ons!

Vereniging

Contactpersoon Lynke de Haan

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 3

Enthousiaste en gezellige Mika leiding

Ik ben Robin. Zelf ben ik al een paar jaar op zoka geweest; van 2012 tot vorige zomer in 2022. Dus weet ik hoe gezellig zoka kan zijn.
Ik heb alleen geen ervaring met het leiding zijn maar weet ik wel hoe zoka is. En ben ik vaak enthousiast om meer te leren van de andere leiding. Ook vind ik het erg leuk om de spellen voor te bereiden voor de mika,s. En doe ik graag mee met de leiding en kampdans. En wil ik ook graag de mika,s dit jaar een leuke zoka geven door ze enthousiast te maken voor de kampdans of tijdens de feestavonden.

Vereniging

Contactpersoon Robin Koning

Aantal 0

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Leiding week 1

Al 7 jaar lang gaan Yannick en ik (Milan) met ontzettend veel plezier naar zomerkamp. Als kind keken wij het hele jaar naar deze speciale week uit. Vorig jaar zijn wij samen als eerst als leiding mee gegaan en dit hebben wij nog positiever ervaren dan alle andere jaren dat we mee zijn geweest. Helaas heeft onze vereniging (GVM Meerkerk) al genoeg leiding, waardoor wij niet mee kunnen. Ons lijkt het geweldig om een week een tent te kunnen leiden. Wij zijn jonge, enthousiaste jongens die goed met kinderen kunnen omgaan. In het dagelijks leven werk wij ook met kinderen. Stuur ons gerust een berichtje voor extra info!

Groeten, Milan en Yannick


Yannick Versluijs
7-7-2003

Milan van Dijk
24-6-2003

Vereniging -

Contactpersoon Milan van Dijk

Aantal 2

Leeftijden Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Leiding week 1

We gaan al vanaf jongs af aan mee met zoka, maar door corona hebben we een aantal jaar dit niet kunnen doen. Dit vinden we zelf erg jammer. Ook hebben we van vrienden gehoord dat leidinggeven iets is wat je echt gedaan moet hebben! In het dagelijks leven werken wij ook met kinderen dus we zouden het heel leuk vinden om dit te kunnen doen!

Rik de Leeuw (18-07-2002)

Sanne van der Grijn (17-04-2002)

Vereniging

Contactpersoon Rik de leeuw

Aantal 2

Leeftijden Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

leiding tika/joka aangeboden

Wij zijn Minke (20) & Roos (19) en wij zijn opzoek naar een leuke Tika tent waarvoor wij leiding kunnen zijn aankomende zomer. Zelf zijn wij vroeger ook vaak op kamp geweest en vonden dit altijd super leuk. Deze leuke ervaring willen we graag doorgeven aan andere kinderen. We zijn allebei al een keer eerder leiding geweest, dus we weten hoe leuk het is.

We zouden onszelf omschrijven als enthousiast, zorgzaam en we houden ervan om veel te lachen samen. Ook hebben we een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Op dit moment volgen we beide een studie in Rotterdam.

Dus zoekt u nog leiding? Laat het ons weten!

Vereniging

Contactpersoon Roos Hendriks

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Tentleiding Tika week 6

Hallo, wij zijn Kayne en Noah, broers, 20 jaar en enthousiaste ZOKA gangers.
Wij zitten beide op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in A'dam.
Daarnaast geven wij turntraining bij TTL en turnt Noah zelf ook nog.
Na vele jaren als deelnemers Zoka te hebben ervaren lijkt het ons erg leuk om tentleiding te zijn bij de TIka's. Samen is natuurlijk dubbel feest maar ook als u maar 1 leiding zoekt mag u ons zeker benaderen.
Dus heeft u interesse dan horen wij dat graag!
Groeten, Kayne en Noah

Vereniging TTL

Contactpersoon Noah Jongenburger

Aantal 2

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Aangeboden LEIDING duo Dennis & Mijke week 6

Aangeboden LEIDING duo Dennis & Mijke (40+ :)) voor in week 6.

Meermalen leiding geweest, houden van een leuke creatieve interessante week vol met spektakel en avontuur voor de kids.

Vereniging

Contactpersoon Mijke Zijp

Aantal 2

Leeftijden Sjoka, Joka, Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Tentleiding MIKA WEEK 1

Hoi allemaal,

Wij zijn Celine (22 jaar) en Nils (22 jaar) en wij zijn op zoek naar één of 2 mika tenten waar wij leiding voor mogen zijn in week 1! We gaan zelf al vanaf TIKA's op kamp en zijn ook al twee jaar leiding geweest van TIKA en MIKA. Dit jaar wordt ons derde jaar als leiding, want we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Dus ben je nog opzoek naar tentleiding voor de MIKA, twijfel dan niet en laat wat van je horen.

Groetjes,
Nils en Celine

Vereniging

Contactpersoon Nils Verhoef

Aantal 2

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

Leiding zoka

Wij zijn Anne (18) en Angie (18, ben 19 in de zomer), wij gaan zelf al heel wat jaartjes naar Zoka. Omdat wij nu allebei 18 zijn zouden wij graag leiding willen worden. Zelf hebben wij altijd recreatie gedaan en willen dat dus daarom nu weer doen.
Wij zouden graag samen een tent willen leiden, aangezien dit ons eerste jaar is als leiding.

We horen samen graag wat terug!

Met vriendelijke groet,
Anne van der Wilden en Angie Mandzi

Vereniging

Contactpersoon Anne van der Wilden

Aantal 2

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Tika leiding week 6

Ik ben Sander, 22 jaar, en ik zoek een gezellige groep Tika's of Mika's die nog een tentleider zoeken.
Ik ben zelf Joka, Tika en Mika geweest. Toen ik afgelopen jaar weer eens op het kampterrein was om mijn zusje weg te brengen kreeg ik zo'n heimwee naar Zoka dat ik meteen een keer tentleiding wou zijn. Gelukkig was er nog een tent in week 6 die leiding zocht, en hebben we met zijn allen een superweek gehad. Dit jaar wil ik heel graag weer!
Ik ben een 3e jaars student HBO elektrotechniek, en ik heb daarnaast redelijk wat ervaring met werken met kinderen. Ik heb 5 jaar lang op een zorgboerderij gewerkt waar ik in weekenden en vakanties veel deed met de dagbesteding van een groep jongens (8 t/m 13 jaar).
Zoekt u nog een enthousiaste tentleiding, stuur mij vooral een mailtje!

Vereniging

Contactpersoon Sander Pfannenmüller

Aantal 1

Leeftijden Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Tentleiding aangeboden week 3, 4, 5 of 6!

Wij zijn Johan Krul (23 jaar) en Carmen Grootveldt (20 Jaar). Johan woont in Langedijk en Carmen in Alkmaar.

De kampervaring van Johan is 6 jaar deelnemer en 3 jaar leiding bij de Joka's. Zijn hobby is schaken, hier geeft hij ook lessen in aan kinderen van alle leeftijden. Op dit moment studeert hij PABO en start na de zomervakantie in het laatste jaar van de studie.

Carmen is 3 jaar met ontzettend veel plezier deelnemer geweest. Als leiding wil zij haar steentje bijdragen om er een geweldige week van te maken voor iedereen.
Op dit moment volgt zij de studie Maatschappelijke Zorg & Groen. Hierbij heeft zij ervaring opgedaan met werken met kinderen in verschillende leeftijden.

Wij zijn beide groot fan van series. Wij hebben er dan ook veel zin in om deze zomer samen met de deelnemers en andere vrijwilligers zelf de hoofdrol te mogen spelen!

Voor meer informatie reageer gerust.

Vereniging

Contactpersoon Johan Krul

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika, Mika

Niet is te gek!