Aangeboden & Gezocht

De leukste week van de zomer voor alle kinderen van 6 t/m 18 jaar. Daar kan jij aan meewerken en deel van uitmaken. Ook als je geen lid bent van een gym-, dans- of freerun vereniging. Iedereen is welkom. Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je mee als leiding (begeleider van kinderen tot 15 jaar). Grote kans dat dit ook jouw leukste week van de zomer wordt.

Plaats hier je oproep als je je als leiding aanbiedt of als je leiding zoekt. Voor meerdere weken op zoek? Maak dat een oproepje per week.

Plaats bericht

Prikbord

Aangeboden
Gevraagd
Week 3

Leiding Anne

Mijn naam is Anne ik ben 20 jaar. Ik ben een derdejaars pabostudent die zelf 3 jaar meeging op zomerkamp (als ouka en mika) en wil nu graag helpen als leiding van een groepje kinderen. Ik ben een enthousiaste, energieke meid die graag dingen doet en kinderen helpt.

Vereniging

Contactpersoon Anne Keijser

Aantal 1

Leeftijden Joka

Aangeboden
Gevraagd
Week 3

Sjoka leiding Susan

Als Sjoka kan het best spannend zijn, zo voor het eerst op kamp! Mij lijkt het dan ook super leuk om met een groepje Sjoka's de 2e helft van week 3 op kamp te gaan!
Mijn naam is Susan, ik ben op kamp deze zomer 32 jaar en ga al als leiding mee sinds 2013 in alle leeftijdscategorieën. Wat ik het leukst vind aan kamp is alle verschillende spellen, het leren kennen van nieuwe mensen en het zien dat de kinderen de week van hun leven hebben en daar aan mogen bijdragen.
Interesse en wil je nader kennis maken? Laat het me weten!

Vereniging

Contactpersoon Susan

Aantal 1

Leeftijden Sjoka

Aangeboden
Gevraagd
Week 2

Joka/tika leiding Annick

Hoi hoii,

Mijn naam is Annick van de Graaf (20 jaar) en in woon in Nieuw-Lekkerland.

Ik ben als deelnemer 8 jaar mee geweest. Vorig jaar ging ik voor het eerst mee als Joka-leiding. Dit is me zo erg bevallen dat ik graag nog een keer zou mee willen!

Ik geef al 4 jaar recreatie en selectie les bij turnen, ook werk ik al 2,5 jaar bij een trampolinepark met heel veel plezier. Het leukste ervan vind ik dat je ziet dat de kinderen het naar hun zin hebben en daar doe je het natuurlijk ook voor!

Mijn doel is natuurlijk om de kinderen een hele leuke week te laten beleven en ik ga er van uit dat dit met mijn enthousiasme moet lukken . Natuurlijk hoop ik dat ik de leiding mag zijn van jullie tent ;)

Hopelijk tot in de zomer!

Vereniging

Contactpersoon Annick van de Graaf

Aantal 1

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Leiding Fleur

Hi, mijn naam is Fleur Goedemans en ik ben 21 jaar. Ik zou graag mee willen op zoka als leiding dit jaar.
Het zal voor mij de eerste keer zijn als leiding, maar zoka is voor mij geen vreemd terrein. Ik ga namelijk vanaf jongs af aan (als kleine sjoka) al elk jaar mee op kamp.

Ik ben bekend met de gym sport en heb 16 jaar lang geturnd en zeker 5 jaar turn les gegeven. Op mijn werk, werk ik veel met kinderen en jongeren en ik vind dat juist heel leuk.

Zoek jij nog een leiding voor deze zomer, wees dan niet bang om me een berichtje te sturen! Mijn zomer is nog vrij dus de week is bespreekbaar!

Vereniging

Contactpersoon Fleur Goedemans

Aantal 1

Leeftijden Joka, Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 2

Mika Leiding Sanna

Hey hey,
Ik ben Sanna, 20 jaar en ga al heel wat jaren mee op kamp. Vorig jaar was mijn eerste jaar als leiding en ik vond het echt super leuk! Dit jaar zou ik dat graag weer willen ervaren. In de zomer ben ik 21 en mag ik als Mika leiding mee, dit zou ik dan ook erg graag willen. Ik kijk er naar uit om er weer een fantastische week van te maken :):)

Vereniging

Contactpersoon Sanna Jongkind

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 2

Tika of mika leiding Yannick en Milan

Al 8 jaar lang gaan wij, Yannick (20) en Milan (20), met ontzettend veel plezier naar zomerkamp. In de zomer zijn wij beide 21 jaar. In deze jaren hebben wij zelf ervaren hoe leuk het kamp is. Daarom zouden wij het heel tof vinden om weer een tent te mogen leiden! Wij zijn jonge enthousiaste jongens die goed met kinderen om kunnen gaan. Wij zijn al een keer als Mika leiding mee geweest waar wij veel ervaring hebben op gedaan. Daarnaast volgt Milan de Pabo opleiding wat ook de nodige ervaring met zich mee brengt. Stuur ons gerust een berichtje!

Vereniging -

Contactpersoon Milan

Aantal 2

Leeftijden Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 2

MIKA leiding Nils

Hee,

Ik ben Nils Verhoef, 23 jaar oud en op zoek naar een MIKA-tent die nog leiding zoekt. Ik ben begonnen met Zoka toen ik 10 jaar was en ben tot mijn 18e als deelnemer gegaan. Na mijn tijd als deelnemer ben ik zelf leiding geworden bij Zoka. Drie jaar ervaring rijker, waarvan één jaar met de energieke bende van TIKA en twee jaar met de fantastische MIKA`s. Ik kan niet wachten om nog een jaar MIKA-leiding te zijn!

Als je nog op zoek bent naar MIKA-leiding, neem dan zeker contact met me op!"

Vereniging

Contactpersoon Nils Verhoef

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Leiding Benthe

Hallo,

Mijn naam is Benthe en ik ben momenteel 18 jaar (in de zomer 19 jaar) en ik doe de opleiding PABO/HALO. Ik ga al sinds mijn 10e op ZOKA en nu ik 18 ben dan eindelijk als leiding. Ik zou graag in week 1 willen gaan met de vriendengroep die ik in de afgelopen 2 jaar op ZOKA heb leren kennen. Dit doe ik dan het liefst bij je JOKA's aangezien ik dan ook nog veel met mijn vrienden kan optrekken. Een andere week lijkt het mij leuk om ook nog de SJOKA's te begeleiden.

Vereniging

Contactpersoon Benthe Snel

Aantal 1

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Tika Leiding Vincent en Danique

Beste,

Wij, Vincent (18) en Danique (19), zijn beiden gepassioneerde deelnemers van Zomerkamp en streven ernaar om deze zomer in week 1 als tika leiding deel uit te maken! Vincent, met een geschiedenis sinds 2013, koestert het kamp als een integraal deel van zijn leven dat hem heeft gevormd. Na succesvol zijn ouka te hebben afgerond, voelt hij een sterke roeping om zijn enthousiasme en diepgaande kennis als leiding over te brengen.

Danique, momenteel studerend aan de HBO-V in Breda, deelt dezelfde passie voor het creëren van onvergetelijke herinneringen voor kinderen. Haar enthousiasme, spontaniteit en zorgzaamheid maken haar een waardevolle aanvulling op het zomerkamp!

Samen streven we ernaar om een positieve en energieke sfeer te creëren, waarbij we deelname aan alle activiteiten aanmoedigen en ervoor zorgen dat elke deelnemer de best mogelijke tijd heeft. Als jullie op zoek zijn naar dynamische leiding voor een tika-tent, laat het ons alsjeblieft weten!

Met vriendelijke groet,

Vincent Vermeulen en Danique Minnaard

Vereniging

Contactpersoon Vincent Vermeulen

Aantal 2

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Tika Leiding Fenne

Heyy Heyy
Mijn naam is Fenne van Appeven ( 19 jaar)
Ik woon in Weert. Als opleiding doe ik cios in Sittard en studeer dan voor Sociaal Bewegingsagoog. Ik zit zelf op turnen en via deze weg ben ik ook op kamp terecht gekomen. De eerste paar jaar heb ik altijd turnen gedaan op kamp en de laatste 2 jaar heb ik recreatief gedaan. Allebei was het heel leuk en zeker aan te raden. Ik ga sinds 2016 zelf mee op kamp en dit doe ik altijd in de eerste week van zuid.
Ik heb mijn jaren op kamp altijd als super leuk ervaren. Ik heb hele leuke en mooie mensen mogen leren kennen.
Vorig jaar heb ik mijn laatste jaar als ouka mogen ervaren. En wat heb ik mooie jaren op kamp meegemaakt. Graag wil ik mijn enthousiasme en ervaring meegeven aan andere kids die op kamp zijn.
Ik zou graag leiding willen worden in de eerste week van zuid vakantie en een Tika tent een onvergetelijke week geven.

Vereniging

Contactpersoon Fenne van Appeven

Aantal 1

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

sjoka leiding Sanne en Jolanda

Wij Sanne (35) en Jolanda (42) zijn 2 ervaren sjoka leiding. We gaan al jaren met veel plezier als leiding mee om de kinderen een paar gezellige dagen te bezorgen. Bij ons zijn de kinderen in goede, gezellige, ervaren handen.

Vereniging

Contactpersoon jolanda

Aantal 2

Leeftijden Sjoka

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Joka of Tika leiding Simon en Marjolein

Hey,
Wij zijn Simon (20) en Marjolein (19). Marjolein studeert op dit moment verpleegkunde in Utrecht en Simon studeert werktuigbouwkunde in Arnhem. Wij hebben het grootste deel van onze jeugd geturnd, maar wij geven op dit moment alleen nog maar turnles en zitten nu op volleybal.

Marjolein is zelf meerdere jaren als kampganger meegeweest en wil dit jaar graag als leiding gaan. Simon is vaak naar een ander jongensturnkamp geweest op dezelfde locatie als Summermoves, maar dat kamp is helaas gestopt. Wij willen graag Joka of Tika tentleiding worden in week 6. Wij zouden graag samen een tent willen begeleiden, maar ieder een eigen tent vinden wij ook leuk.

Als je nog een gezellig en verantwoordelijk duo zoekt voor je tent(en), stuur ons dan een reactie.

Groetjes,
Simon Verhoef en Marjolein de Haan.

Vereniging

Contactpersoon Simon Verhoef

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Niet is te gek!