Aangeboden & Gezocht

De leukste week van de zomer voor alle kinderen van 6 t/m 18 jaar. Daar kan jij aan meewerken en deel van uitmaken. Ook als je geen lid bent van een gym-, dans- of freerun vereniging. Iedereen is welkom. Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je mee als leiding (begeleider van kinderen tot 15 jaar). Grote kans dat dit ook jouw leukste week van de zomer wordt.

Plaats hier je oproep als je je als leiding aanbiedt of als je leiding zoekt. Voor meerdere weken op zoek? Maak dat een oproepje per week.

Plaats bericht

Prikbord

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

sjoka leiding Sanne en Jolanda

Wij Sanne (35) en Jolanda (42) zijn 2 ervaren sjoka leiding. We gaan al jaren met veel plezier als leiding mee om de kinderen een paar gezellige dagen te bezorgen. Bij ons zijn de kinderen in goede, gezellige, ervaren handen.

Vereniging

Contactpersoon jolanda

Aantal 2

Leeftijden Sjoka

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Joka of Tika leiding Simon en Marjolein

Hey,
Wij zijn Simon (20) en Marjolein (19). Marjolein studeert op dit moment verpleegkunde in Utrecht en Simon studeert werktuigbouwkunde in Arnhem. Wij hebben het grootste deel van onze jeugd geturnd, maar wij geven op dit moment alleen nog maar turnles en zitten nu op volleybal.

Marjolein is zelf meerdere jaren als kampganger meegeweest en wil dit jaar graag als leiding gaan. Simon is vaak naar een ander jongensturnkamp geweest op dezelfde locatie als Summermoves, maar dat kamp is helaas gestopt. Wij willen graag Joka of Tika tentleiding worden in week 6. Wij zouden graag samen een tent willen begeleiden, maar ieder een eigen tent vinden wij ook leuk.

Als je nog een gezellig en verantwoordelijk duo zoekt voor je tent(en), stuur ons dan een reactie.

Groetjes,
Simon Verhoef en Marjolein de Haan.

Vereniging

Contactpersoon Simon Verhoef

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Tika leiding Paul

Heyhoi,
Mijn naam is Paul de Jongh en ik ben 22 jaar. Zelf ben ik vroeger vaak op zoka geweest en ik zou dit jaar graag een Tika tent begeleiden.

Over mij:
In het dagelijks leven studeer ik geneeskunde en ben ik vaak in de turnhal te vinden. Naast het turnen heb ik ook al jaren ervaring als trainer.

Zijn jullie dus nog op zoek naar een tentleider voor een onvergetelijke zoka week 6?
Stuur dan een berichtje!

Vereniging

Contactpersoon Paul de Jongh

Aantal 1

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Tentleiding Mika

Hoi, wij zijn Elbrich (22), Lotte (21) en Sanne (21) en zoeken naar een mika of tika tent(en) die nog leiding zoekt. Wij gaan alle 3 al vanaf de sjoka's en joka's mee op zoka, en hebben dus aardig wat zomerkamp ervaring. Sanne en Lotte zijn al 2 keer mee geweest als tika en mika leiding, en Elbrich 1 keer als tika leiding. Dit was echt heel erg leuk, dus daarom hopen we dit jaar weer mee te gaan. Daarnaast hebben we ook alle 3 geturnt en training gegeven.

Bij meer vragen neem gerust contact met ons op!

Vereniging De gemzen

Contactpersoon Sanne van der Linde

Aantal 3

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Tika/Mika leiding Annika

Hoihoii,
Mijn naam is Annika en ik ben 21 jaar. Momenteel ben ik hard bezig met mijn studie Pedagogiek in Tilburg en geef ik turntrainingen aan een groepje meiden. Als klein meisje ben ik begonnen met turnen en dat doe ik nu nog steeds bij de studententurnvereniging in Tilburg.
Zelf ben ik voor het eerst als Tika op zomerkamp geweest. Sindsdien ga ik elk jaar trouw mee als deelnemer of leiding. Ook dit jaar ben ik weer opzoek naar een gezellig groepje Tika's of Mika's waarvan ik de tentleiding mag zijn. Ik hou van de veilige sfeer op kamp waarin we met elkaar de meest mooie en grappigste herinneringen maken. Aankomende zomer hoop ik dit samen met alle kinderen en leiding weer mee te mogen maken.

Mocht u nog op zoek zijn naar een leiding of meer informatie willen, stuur dan gerust een berichtje.

Vereniging

Contactpersoon Annika Kokshoorn

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Tika / Mika tent leiding Waïl

Hoi, ik ben Waïl (23) en ik ben op zoek naar een Tika of Mika tent die nog leiding zoekt in week 6. Ik ben vorig jaar voor het eerst op zomerkamp mee geweest als Mika leiding. Dit was toen zo’n succes dat ik dit jaar graag weer mee zou willen gaan! Ik geef al een aantal jaren turntraining bij Velocitas en zou dus mee de turnhal in kunnen. Zelf doe ik ook een sport en bewegen opleiding waarmee ik veel kinderen moet begeleiden.

Vereniging

Contactpersoon Waïl Mekrani

Aantal 1

Leeftijden Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Leuke sjoka leiding gezocht

In week 6 gaan er heel wat kinderen mee vanuit de club. Van Sjoka tot Ouka. Nu zoek ik voor Sjoka eerste helft nog een leiding. Stuur me een berichtje als je mee wil!

Vereniging Unitas Doorn

Contactpersoon vera bosboom

Aantal 1

Leeftijden Sjoka

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

Leiding gezocht mika week 5

Voor mijn dochter Leona van 14 ben ik op zoek naar leiding.
Week 5, mika groep gymkamp.

Vereniging

Contactpersoon Petra Kampers

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Joka/tika/mika Amiko

Hallo hallo! De leukste week van het jaar komt er aan en ik ben nog dringend opzoek naar een tent. Mijn naam is Amiko, 24 jaar, en ik heb al heel wat jaren ervaring op kamp en met kinderen vermaken. Nu ben ik bang dat er geen plekje meer is en dit jaar moet missen. Ben jij nou toevallig opzoek naar een leuke pinda die een feestje kan bouwen met de kinderen dan hoor ik dat graag! 0618513330

Vereniging

Contactpersoon Amiko Van den oever

Aantal 1

Leeftijden Joka, Tika, Mika

Niet is te gek!