Aangeboden & Gezocht

De leukste week van de zomer voor alle kinderen van 6 t/m 18 jaar. Daar kan jij aan meewerken en deel van uitmaken. Ook als je geen lid bent van een gym-, dans- of freerun vereniging. Iedereen is welkom. Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je mee als leiding (begeleider van kinderen tot 15 jaar). Grote kans dat dit ook jouw leukste week van de zomer wordt.

Plaats hier je oproep als je je als leiding aanbiedt of als je leiding zoekt.

Let op! Week 7 is voor deze zomer helaas komen te vervallen. Plaats hier dus geen oproepjes voor.

Plaats bericht

Prikbord

Aangeboden
Gevraagd
Week 4

Geen vereniging maar wil wel tentleiding worden

Ik ga al zo’n 11 jaar met veel plezier naar zomerkamp maar ben nu te oud om als deelnemer mee te gaan. Het zou me geweldig lijken om nu te helpen het kamp even leuk te maken voor de nieuwe deelnemers. Echter heb ik geen vereniging, zou ik zonder vereniging mee kunnen doen of kan ik met een andere vereniging mee?
-Esmée Oppedijk (20)

Vereniging

Contactpersoon Esmée Oppedijk

Aantal 1

Leeftijden Tika, Mika, Ouka

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Manon & Roos opzoek naar een leuke tent!

Wij zijn Manon Deurloo (19) en Roos Hendriks (19) en zouden het leuk vinden om aankomende zomer leiding te worden van een Joka of Tika tent. Wij hebben het altijd super naar ons zin gehad op zomerkamp en willen deze geweldige ervaring doorgeven aan andere kinderen. Zoekt u nog leiding? Stuur ons gerust een berichtje :)

Vereniging

Contactpersoon Roos Hendriks

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 4

SummerMoves tentleiding joka/tika

Mijn naam is Lotte Schoordijk en ik ben 19 jaar oud. Ik ben in 2012 voor het eerst op ZOKA geweest. Sindsdien ben ik alle jaren met heel veel plezier op kamp gegaan. Helaas ben ik nu net te oud waardoor ik niet meer mee mag als deelnemer. Het lijkt mij daarom ook geweldig om dit jaar als leiding mee te gaan en om kinderen datzelfde gevoel te geven als dat ik al die jaren heb gehad.

Vereniging

Contactpersoon Lotte Schoordijk

Aantal 1

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 2

Tentleiding

Goeiemiddag, mijn naam is Lisa Grootendorst, ben 20 jaar oud en kom uit Waddinxveen.
Ik ga al zolang ik me herinner ga ik mee op zomerkamp en vind het nog steeds superleuk om te gaan. Ik heb er veel nieuwe vrienden aan overgehouden. Ik heb het altijd naar me zin gehad en dat wil ik ook graag doorgeven aan de kinderen die komen.

Met vriendelijke groet.
Lisa.

Vereniging

Contactpersoon Lisa Grootendorst

Aantal 1

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 3

Leiding zoek een leuke tent

Wij zijn Lars Beerse (22) en Max Steenweg (27) en wij zouden zouden het leuk om deze zomer leiding te worden van een Tika of Mika tent. Max gaat vanaf de Tika’s al mee op zomerkamp en gaat vanaf zijn 18e al mee als leiding, vaak meerdere weken per jaar. Voor Lars zal dit de eerste keer zomerkamp worden maar hij heeft wel ervaring met soortgelijke kampen en het begeleiden van kinderen.
Klinken wij als een goede match voor u, laat het ons vooral weten en wij beloven een leuke week.

Vereniging

Contactpersoon Max Steenweg

Aantal 2

Leeftijden Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

Leuke tent gezocht!

Hee allemaal! Mijn naam is Elly, ik ben 21 jaar en studeer pedagogische wetenschappen. Ik wordt er heel blij van om kinderen hun beste zomer te geven en zoek nog een enorm leuke tika (tent) om in week 5 mee op kamp te gaan. Zelf ben ik in 2009 als joka begonnen en sindsdien wil ik elke zomer op zoka, dus ook dit jaar! Helaas kon het de afgelopen twee jaar niet, dus ben ik nog enthousiaster om er een geweldige, onvergetelijke week van te maken deze zomer! Ik ben in 2018 en 2019 al een aantal keer leiding geweest van tika's, het leiding zijn vind ik geweldig! Wil jij mij die beleving nog een keer geven dit jaar? Graag! Stuur me vooral een bericht :)

Vereniging

Contactpersoon Elly Griesdoorn

Aantal 1

Leeftijden Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 1

Leiding

Hoi hoi,

mijn naam is Nik, ik ben 23 jaar en kom uit Noordwijk.

Ik ga al sinds mijn 13e jaar mee op Zoka en ga sinds ik (helaas) niet meer als deelnemer mee mag, als leiding mee op kamp.

In het dagelijks leven ben ik producer bij verschillende tv-programma’s en maak ik ook naast mijn werk een feestje van het leven!

Ik ben beschikbaar als leiding in alle 7 weken dus zoek jij een leuke leiding voor jouw tent? Neem contact met me op en dan gaan we er een top week van maken!

Vereniging NVT

Contactpersoon Nik van Beelen

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Week 6: 2 leiding aangeboden

Wij zijn Madelon en Marije, beide 20 jaar. Via Zoka (oftewel summer moves) zijn wij beste vriendinnen geworden. Turnster en een danser. We gaan beide vanaf kleins af aan al mee en weten dus als geen ander hoe leuk het kan zijn en wat een leuke leiding nodig heeft. We hopen daarom om een tent de leukste week van de vakantie te geven. Dansen, zingen, springen en nog veel meer. Niks is ons te gek!
We zijn bereid om 2 tenten apart of als het met de organisatie kan samen 1 tent te begeleiden. Mocht je dus op zoek zijn wees niet bang om te reageren en dan gaan we het zo snel mogelijk regelen.
Tot in de zomer :)

Vereniging

Contactpersoon Marije Miljoen

Aantal 2

Leeftijden Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 6

Ik heb er weer zin in

Hoi, mijn naam is Tony Pesik, ga al ruim 20 jaar mee als leiding (en een paar keertjes staf, check instagram. Daar ben ik die man met z n hoofd in de wolken). Niet verbonden aan een vereniging, maar iedere keer was er wel een vereniging die een ervaren leiding kon gebruiken. Ik hoop nu ook. Heb behalve ouka alle leeftijdsgroepen gedaan, maar denk dat ik best bij Joka of Tika kan. Maar als het anders beter uitkomt, vermaak ik me overal met het vermaken van de kids. Als je me eerst wil leren kennen, neem contact op :-)

Vereniging Nvt

Contactpersoon Tony Pesik

Aantal 1

Leeftijden Sjoka, Joka, Tika, Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 5

Eindelijk mogen we weer!

Hoi!
Al twee zomers lang wacht ik op dit moment!! Eindelijk mogen we er weer een ZOKA feestje van maken. Dit doe ik het liefste met een groep mika’s.
Ik kijk er echt weer naar uit om een leuke groep te begeleiden!

Praktische info;
Tessa, 24 jaar, trotse Brabander. Al 4 jaar ervaring (tika/mika/fotostaf) maar totaal meer dan 7 weken geweest ;)

Vereniging

Contactpersoon Tessa van Helvoirt

Aantal 1

Leeftijden Mika

Aangeboden
Gevraagd
Week 2

Deelnemers gezocht

Beste zoka liefhebbers,

Wij zijn Meiz Diderich (21) en Noor Venekamp (21) en zoeken nog gezellige deelnemers waar wij bij mee kunnen als leiding voor week 2 Joka of Tika.

Beide zijn wij meer dan 12 jaar deelnemer geweest op zomerkamp en zouden hier graag nog even een poosje willen blijven. Het kamp is ons tweede huis en willen graag dit gevoel meegeven aan de jongere leden van de zoka familie.

Meiz: Ik ben een 21 jarige hbo student, die houdt van sporten en gezelligheid. Door mijn ervaring als verpleegkundige ben ik erg zorgzaam, flexibel en goed in communicatie.

Noor: Ik ben een spontane, gezellige, 21 jarige hbo student Creative Business, door mijn studie en vele stages ben ik ervaren met het bedenken van originele gekke en gezellige dingen van activiteiten tot vermaak voor kinderen van jong en oud. Elke zoka week is voor mij een feestje.

Onze vriendschap is vanuit zomerkamp ontstaan en 9 jaar laten delen we deze liefde nog steeds.

Wil jij dat wij samen met jou vooraan staan bij de zeephelling? Twijfel dan niet en stuur ons een berichtje.

Heel veel zoka groetjes van Noor en Meiz.


Vereniging

Contactpersoon Noor Venekamp

Aantal 2

Leeftijden Joka, Tika

Aangeboden
Gevraagd
Week 3

MIKA leiding gezocht.

Voor 5 super gezellige ervaren zoka meiden zoek ik een mika leiding in week 3. De meiden zijn tussen 13 en 16 en gaan allemaal turnen.

Vereniging

Contactpersoon jolanda

Aantal 1

Leeftijden Mika

Niet is te gek!