Aan alles is gedacht

Wat
je wil
weten

Wij zien veiligheid als absolute basisvoorwaarde voor een geslaagde en gave kampweek en doen er alles aan om aan deze voorwaarde te voldoen. Zo hebben we elke kampweek twee ervaren EHBO stafleden. Zij staan klaar om eerste hulp te verlenen waar dat nodig is en houden toezicht op het gebruik van voorgeschreven medicijnen. Als de deelnemers slapen, is er nachtwacht mocht je zoon of dochter om wat voor reden dan ook ’s-nachts hulp nodig hebben.

We stimuleren zelfstandigheid bij kinderen, maar wel vanuit een veilige basis van genoeg begeleiding. We mogen in onze handen wrijven met een grote schare aan enthousiaste, capabele en betrouwbare vrijwilligers. Als we voor activiteiten het kampterrein verlaten, krijgen alle kinderen opvallende oranje veiligheidshesjes aan.

In het geval van nood treedt het ontruimingsplan, dat onderdeel is van het calamiteitenplan, in werking. Ieder staflid heeft hierin een vastgestelde taak.

Onder veiligheid verstaan we ..

  • dat er altijd EHBO stafleden aanwezig zijn.
  • dat er dag en nacht iemand beschikbaar is om kinderen op te vangen die dat nodig hebben. 
  • dat we een actueel calamiteiten en ontruimingsplan hebben dat jaarlijks gecheckt wordt door de brandweer.
  • dat wij 24-uur per dag telefonisch bereikbaar zijn tijdens de kampweken.
  • dat er continu voldoende begeleiding voor de kinderen aanwezig is.
  • dat we op verantwoorde wijze met de groep op pad gaan als we het kampterrein verlaten.
  • lees hier meer informatie

 

nacht
201806 KNGUTheFinals 114800 D850 DSC 1344
IMG 3721

Kampwinkel ‘De Blokhut’

Buiten de leuke dagactiviteiten om kun je in de Blokhut op het kampterrein leuke gadgets kopen, verschillende soorten drinken en natuurlijk het nodige snoepgoed. Van ansichtkaart tot zaklamp met onze mascotte Gympie erop en van ijsje tot Sultana. Ook kunnen hier fotomuntjes gekocht worden die niet voor snoep in te ruilen zijn. Met deze muntjes kun je foto’s nabestellen die afgedrukt zijn. De bestelde foto’s krijgt iedereen aan het einde van de week mee naar huis.

 

Zakgeld advies

Sjoka € 10,-
Joka € 20,-
Tika € 20,-
Mika € 40,-
Ouka € 50,-

Zeker voor de Sjoka’s, Joka’s en Tika’s is het handig om het geld per dag te verdelen in een envelop of zakje, zodat de leiding het makkelijk kan uitdelen (die bewaart het geld namelijk in een kluisje). Op deze manier kunnen ze iedere dag wat kopen en raakt het geld niet kwijt. Ons advies is ook een portemonnee mee te geven om zijn/haar zakgeld in te bewaren. 

Begeleiding

DSC 5062
Niet is te gek!