Lekker buiten!

Wie, wat, waar
& wanneer?

Alles wat je wil weten

Waar is het SummerMoves Zomerkamp?

SummerMoves Zomerkampen vindt plaats achter het gebouw van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) in Beekbergen. Daar ligt een groot terrein met zeven tentdorpen. Vrijwilligers toveren dit elke zomer om tot een waar SummerMoves paradijs. Alles wordt in het jaarthema aangekleed en versierd voordat kinderen en vrijwilligers hier gedurende zeven zomerse weken hun intrek nemen.

Waar slaap ik?

Je slaapt tijdens SummerMoves zomerkamp in een grote tent met maximaal tien leeftijdsgenoten. Je neemt je eigen matje en slaapzak mee van thuis en met zijn allen maken we de tent tot een grote gezellige slaapkamer. Jouw tent hoort op het kampterrein bij een dorp. Elke tent heeft een vaste en eigen tentleiding die zorgt dat je een supervette week beleeft.

Wie zitten er in de leiding?

De leiding ken je misschien wel van de gym- of dansvereniging. Vaak zijn het oud-deelnemers die het heerlijk vinden om tijdens de zomer weer even dat kampgevoel te ervaren en zelf te creëren. Maar ook vaders en moeders zijn van harte welkom als leiding.
Naast de leiding is er ook staf. Zij zorgen voor het programma en speluitleg. De eindverantwoordelijke voor een kampweek is de kampleider. Hij of zij heeft al veel kampervaring en zorgt vooral vooraf dat alles georganiseerd wordt, zoals het samenstellen van het team van vrijwilligers.

Wat eet ik tijdens het SummerMoves Zomerkamp?

Als je zoveel beweegt en meemaakt is het natuurlijk extra belangrijk om goed te eten. Het verse bruine brood wordt elke dag door de bakker uit Beekbergen bezorgd. We zorgen voor gevarieerde, lekkere en voedzame maaltijden. Voor vegetariërs worden aangepaste gerechten bereid. Er is vers fruit en voldoende water beschikbaar.

Hoe ziet een dag er ongeveer uit?

Wil je weten hoe een dag op SummerMoves Zomerkamp eruit ziet? Check het hier

Niet is te gek!