Buiten in de natuur

Waar
is dat
feestje?

SummerMoves Zomerkampen vindt plaats in het hartje van de Veluwe, vlakbij Beekbergen en is goed bereikbaar via de A50 en A1. Rond het kampterrein zijn veel spellocaties in het bos en bij een waterval. 

Terrein SummerMoves Zomerkampen

Het terrein is ongeveer acht hectare groot, ruim opgezet en volledig omheind. Op het kampterrein zijn zeven tentdorpen opgezet. Elk dorp bestaat uit tien vast opgezette tenten waar maximaal tien kinderen in slapen gedurende de kampweek. Verder zijn er voldoende algemene voorzieningen aanwezig zoals schoon sanitair, een blokhut en een grote tent, Amfi genaamd, voor algemene activiteiten zoals de opening en de sluiting van de week.

Turnhal

Voor de kampweken waarin er deelgenomen kan worden aan gym- en freerunkamp staat ons een goed uitgeruste turnhal ter beschikking. Alle nieuwste turnprops zijn hier aanwezig en liggen klaar voor gebruik. 

Zwembad 

Een vast onderdeel van de kampweek is het bezoek met alle zomerkampers aan het zwembad de Schaeck in Twello. Het warmste bad van de regio! En dat bedoelen ze letterlijk, want de watertemperatuur is nergens zo warm. Aangenaam om te zwemmen dus. Het buitenbad heeft een 3-baans glijbaan, een beachvolleybalveld, een grote zonneweide met een speeltuin en last but not least: twee duikplanken, waar we regelmatig een mooie 'duikplanken show’ organiseren.

vuur
Niet is te gek!